VPO má nového strategického partnera

10.01.2011 11:24

Společnost EXIM PROTECT a.s., která je součástí skupiny VAGNERPLAST, se stala majoritním strategickým partnerem Výzbrojny požární ochrany, a.s. (dále jen: VPO).  VPO je jednou z největších českých prodejních a servisních sítí s vybavením pro hasiče a záchranáře. EXIM PROTECT pomocí této sítě rozšíří svůj sortiment prodeje pracovních a ochranných pomůcek a pod značkou VPO posílí svoji vedoucí pozici na českém trhu. VPO se zařadí do skupiny VAGNERPLAST, ale ponechá si své jméno, aby zachovala kontinuitu silného povědomí o obchodní značce. Příslušná smlouva byla, po předchozím jednomyslném souhlasu Výkonného výboru SH ČMS, podepsána dne 7. 12. 2010.

Při této příležitosti zástupci akcionářů konstatovali:

„Společně s EXIM PROTECT jsme schopni nabídnout českým hasičům a záchranářům nejen zajištění jejich věcných prostředků, ale díky našemu výraznému postavení v regionu České republiky očekáváme příliv nové klientely i z jiných oblastí. VPO, a.s. upevní svou pozici jedné z největších sítí s hasičským a záchranářským vybavení v České republice,“ řekl Ing. Karel Richter, starosta SH ČMS.

Ing. Bořivoj Vágner, majitel skupiny VAGNERPLAST, uvedl: “Spolupráce s hasiči a záchranáři umožní naší společnosti proniknout na nové trhy. Nyní budeme moci zúročit kombinaci silných stránek obou společností. VPO a EXIM PROTECT budou poskytovat zákazníkům širší výběr produktů a služeb.”