ZH Jan Laufík - osmdesátiletý

28.07.2015 09:55

Zasloužilý hasič z SDH Jíloviště, bratr JAN  LAUFÍK se 10. srpna letošního roku dožívá významného životního jubilea – 80 let.

Jan Laufík je dlouholetým bývalým funkcionářem SDH Jíloviště, kde působil především na úseku prevence. Své odborné znalosti a zkušenosti uplatňoval při přednáškách pro školní mládež i mezi spoluobčany v místě bydliště. Dlouhé roky se podílel na tradiční březnové akci „Požární ochrana očima dětí“ a na 7. okrsku zosobňoval   pojem  – pan preventista!  Jeho preventivní činnost a aktivní práce ve sboru byla oceněna mnoha vyznamenáními, včetně toho nejvyššího, titulu „Zasloužilý hasič“, který mu byl udělen v roce 2007 na zámku v Přibyslavi.

   Kromě lásky k hasiččině, vyznává dlouhodobý letní pobyt na chatě v Neznašově v jižních Čechách, kde tráví zasloužený odpočinek při rybaření. O dění kolem hasičské rodiny se však stále zajímá a je též aktivním členem Klubu ZH na 7. okrsku a Aktivu ZH na okrese Praha západ.

 

Milý oslavenče Jendo, u příležitosti Tvého významného životního výročí Ti děkujeme za dlouholetou obětavou práci pro dobrovolné hasiče a přejeme do dalších let spokojenost a pohodu při dobrém zdraví!

ZH okresu Praha západ